10 Exerciții Pentru A Pierde In Greutate La Domiciliu

Dacă doriți să piardă în greutate, nu este nevoie să-mi cer scuze. Apoi, top 10 exercitii care le puteți face în confortul casei și nu au nevoie de nicio echipă.

Pentru a face aceste exercitii chiar mai interesant, unele dintre ele, puteți face, de a asculta muzica. Unele pot face chiar în timp ce vizionați tv.10 Exerciții Pentru A Pierde In Greutate La Domiciliu

Exercitii la domiciliu, care nu necesita echipament special

Turism: Dacă vremea este bună, este frumos pentru a merge afară și bucurați-vă de peisajul din jurul vostru, atunci când exercită. Cu toate acestea, dacă aveți alte idei, puteți face cu ușurință ceva de a vizita casa ta în cadrul departamentului. Dacă în scări, chiar mai bine, poate de sus în jos de mai multe ori; puteți chiar să poarte un rucsac cu ceva greutate, pentru a adăuga putere. Acest lucru vă va ajuta să tonul picioarele tale, până nu faci ceva exercitii aerobice sub influența alcoolului. Dacă nu, scări, puteți pur și simplu de mers pe jos în jurul valorii de casa ta de mai multe ori, nu este foarte interesant, dar încă mai oferă pentru a arde câteva calorii.

Du-te la: acest exercițiu este foarte distractiv, pentru că aduce o mulțime de amintiri din copilărie. Că nu a făcut saltul de la distracție, atunci când aveți un copil? Ei bine, această activitate este un exercițiu de mare pentru sistemul cardiovascular și multă căldură.

Push-up-uri: acest lucru nu Este-acest lucru poate fi un joc preferat de mulți oameni, pur și simplu din cauza faptului că poate fi greu să fac atunci când nu este în plină formă. Ușor de a face acest exercițiu, sprijinind partea inferioară a corpului direct pe genunchi, în loc de a ține picioarele drepte. De asemenea, puteți face acest lucru prin apăsarea mâinile pe perete, pune corpul cu o anumită pantă. Nu va fi la fel de intensă ca în fracțiuni comune, dar este o modalitate buna de a începe.

Ridicarea piciorului

Ridicarea piciorului

Acest exercițiu este foarte bun pentru creșterea forței și a masei musculare de la picioare. Pentru a face acest lucru, pune-l pe un fel de prosop si ridica picioarele la 90° poziția relativă a trunchiului. Dacă este dificil pentru a efectua acest exercițiu cu picioarele drepte, puteți începe să îndoiți genunchii usor.

În stomac: acest lucru este cu siguranta cel mai bun exercițiu pentru a dezvolta și de a consolida muschii de pe abdomen. Pentru a evita un prejudiciu la gât sau spate, ține genunchii îndoiți, și apoi îndoiți corpul în care este posibil. Puteți începe de la două seturi de zece repetari, și de a crește treptat numărul de abordări, ca, luând rezistență.

Jogging, alergare-este un exercițiu bun pentru inima. Puteți rula în jurul casei sau de a exercita în timp ce ma uit la tv sau asculta muzica. Singura comanda pe care ai nevoie este o pereche buna de pantofi, pentru a elimina toate de tensiune în picioare.

Genuflexiuni Este un bun exercițiu pentru picioare si fese. Puteți face chiar în poziția așezat, este suficient să stea și să re-așeze, folosind scaunul normal. Puteți începe cu câteva repetiții și de a crește treptat numărul, atunci când există mai multă forță în picioare.

Ridica greutati

Nu trebuie să cumpere un set de gantere. Doar folosi tot ceea ce puteți găsi în casa ta, care poate fi folosit pentru a revoltelor. Începe cu ceva ușor, de exemplu, câteRidica greutativa cutii de mazăre, sau mai multe sticle de apă purificată. Poate fi de asemenea utilizat în mari și grele, precum și rezervoare mari de detergent sau chiar sticle de apă.

Dans: dansul este un exercițiu minunat și foarte util pentru inima. În plus, ajută pentru a ridica moralul și să dea un sentiment de bunăstare. Această activitate poate deveni una dintre ani cel mai distractiv și idealuri, în scopul de a arde excesul de grasime din organism, este suficient să danseze aproximativ 20 sau 30 de minute, de patru ori pe săptămână.

Pașii lung

Este un exercițiu care le puteți efectua, de Mers pe jos cu pasi prin casa. Acesta este exercitiu pentru tonifierea muschilor de la picioare, dar trebuie să fie efectuate cu grijă pentru a evita care se încadrează în încercare.

Pentru exercițiile nu trebuie să utilizați abonamentul la sală, dacă aveți un pic de imaginație, poți să faci exerciții pentru a pierde in greutate, nu ieși din casă. Nici nu ai nevoie de echipamente scumpe pentru a oferi corpului tau un antrenament eficient. Puteți folosi pur și simplu ceva care poate manipula cu ușurință, și se adaugă o oarecare rezistență în anii anteriori.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.